Current track

Title

Artist


Soulshow Live Chat

Website Chat

Chat mee tijdens de live uitzendingen van Ferry Maat’s Soulshow. Klik op deze link waardoor er een nieuwe scherm op je apparaat verschijnt waarmee je eenvoudig, veilig en snel een Soulshow Chat account kunt aanmaken. Met dit account kun je je reactie tijdens de live uitzending geven en herinneringen delen. Een track voor in de Live Soulshow aanvragen doe je door hier te klikken [en vertel me dan vooral waarom je deze plaat aanvraagt]

Natuurlijk: er is ook nog Facebook, Instagram, Twitter, WhatsApp, en e-mail. Helaas is écht niet te doen om alle reacties op al deze verschillende kanalen tijdens de uitzending bij te houden. Vraag daarom jouw verzoekplaat aan via request@soulshow.nl en gebruik het officiële Soulshow Live Chatkanaal en klik hier. 

GA NAAR SOULSHOW LIVE CHAT

App Chat

Via de Soulshow app kun je op je mobiele device óók meepraten tijdens de live uitzendingen. Heb je ‘m nog niet gedownload? Druk eenvoudig op het logo van het door jouw apparaat hieronder en je kunt ‘m direct downloaden en gebruiken. Onlangs zijn al onze apps volledig vernieuwd, dus downloaden maar!

soulshow appleappstore

Download Soulshow APP voor Apple iPhone / iPad

soulshow googleplaystore

Download Soulshow APP voor Android devices [Samsung]

soulshow windowsphonestore

Download Soulshow APP voor Windows Mobile